• 1 Calibra S

    Beneficiind de un design elegant si oferind o inalta siguranta, aceasta poarta este cea mai populara din gama Design.
  • 1 Primus V

    Poarta reprezentativa a gamei design, beneficiaza de un design exclusivist gratie insertiilor de inox si finisajelor cu tenta inchisa.
  • 1 Pollux A

    Discretia este caracteristica definitorie a acestei porti, scotand in evidenta si un element pronuntat de design.
De ce sa alegeti o poarta de aluminiu pentru casa dumneavoastra ?

Pentru ca aluminiul este materialul ideal pentru a rezista intemperiilor si coroziunii, nu necesita nici un fel de intretinere in mod special si este 100% reciclabil. heiko va propune o serie de game exclusiviste, dezvoltate pentru a se adapta tuturor cerintelor dumneavoastra.

Nova

Modelele de porti din gama Nova se caracterizeaza prin simplitatea formelor, culori armonioase si nota de discretie pe care o ofera proprietatii tale prin structura plina si robusta. Feriti-va de privirile indiscrete si curioase ale trecatorilor, alegand modelul care vi se potriveste. Puteti opta pentru variantele finisaj lemn impreuna cu cele 5 variante de culoare standard, precum si pentru diferitele variante de accesorizare cu actionari electrice.

Design

17 modele de porti distincte va stau la dispozitie in gama Design, gama cu cea mai mare diversitate in ceea ce priveste formele si materialele folosite. Insertiile tip inox sunt piesa de rezistenta a multor modele de porti din gama, insertii ce dau o falsa impresie de transparent, conferind in acelasi timp o nota de distinctie si unicitate proprietatii dumneavoastra. Combinatia spatiilor aerisite amplasate central, impreuna cu suprafetele pline ce creeaza senzatia de discret, fac din aceasta gama una de top dedicata arhitecturilor si proiectelor indraznete.

Classic